BLOGGPAUS!
PAUS IFRÅN ALLA SOCIALA MEDIER!

det här fick mig att tappa intresset för ALLTING.
ibland är ni bara för mycket.
det gick för långt nu.

I NEED A BREAK.

 
Anonym

Gumman! Skit i folket som vill va som dig! Avendsjuka kallas det.. Du är bäst!

Anonym

Kan inte säga att jag vet hur du känner för ingen vet hur någon annan känner. Men folk som är så riktigt äckligt jävla sjuka och skriver så vet vi har ett riktigt skadar biteénde. Det är nästan omöjligt att skita i det/dom men man ska inte visa sej svag även fast det är jätte svårt! Ensam är stark! Bara man gör allt i sin makt för att visa dom att de är dom som är riktigt värdelösa. Att nedvärdera en människa pga bakgrund eller annat är helt förbannat sjukt. Men att göra det på sociala medier är overkligt sjukt biteénde. Den som är fin i den enas öga kan va ful i en annans. De finns ingen som kan avgöra vem som är fin eller ful bra eller dålig. Alla har olika tycken och smak men att en person gör så mot någon är inte friskt. Därför ska du verkligen inte ta åt dej. Människan (om de nu är en människa) är antagligen avundsjuk på din framgång och att de går bra för dej. De finns tyvärr folk som mår dåligt av att se folk må bra eller att något går bra för dom. Du ska verkligen inte sluta blogga eller videoblogga! För du gör de väldigt bra! Du e fin, stark och kan om du vill! Låt inte en liten stackare utan realistiska åsikter vinna över dej när du verkligen är bra! Små blöj- nazister tror dom e så coola för att dom säger att filmen american history-X är den bästa filmen. Dom försöker få status genom att "dissa" dej. Men vill inte att någon lossas himmler ska få vinna över dej. Ställ dej upp och stå kvar. Du står ÖVER dom direkt då! Fortsätt med bloggandet! Du kommer komma riktigt långt till slut! Även om man inte orkar och man känner att allt e värdelöst och känner att ingen bryr sej eller förstår så ge inte upp!! Jag är 16 år och har förlänge sen förstått att världen är inte god. De är dom goda som ska få ställa upp på alla och va snälla. Sen får dom sota för att dom finns! Men lägg dej inte under skallpellen! Du är verkligen jätte bra! Fortsätt även om de är jobbigt och känns värdelöst! Din blogg är jätte bra och de är tack vare dej så fortsätt med det! Man mår bra av att se någon annan må bra. Så mår du bra så mår i alla fall jag också bra :)

Madeleine

Kan folk inte bara hålla käften? Varför säger man sånt, egentligen?! Sofi du är så vacker och om det är någon som ska brännas är det den personen som skrev det. Jag blir bara arg när jag ser sånt, här.

.

Jag respekterar dej väldigt mycke ta en paus nu ! De är du värd efter denna äckliga människan !
Så ta en paus umgås med familjen ta bort dator och mobil ett tag så vilar du upp dej :) känn efter om du verkligen vill vara med blogg värden ! Men ensak som du inte får glömma ! Alla dina fan och alla dom kommer aldrig att glömma dej :)

annassara

Att fölk örker skrive sånt, så jävla patetiskt!

Janina

You know what i think! Stay strong girl! ❤

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress